Munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzés

amire akkor gondolunk, ha sürgősen szükség lenne egy munkatársra, de létszámstop van a cégnél. Vagy kipróbálnánk valakit, aki ha jó és beválna, felvennénk, de nem tudjuk, hol találunk ilyet és hogy próbálhatnánk ki.

Szóval akárhogyan is, ez a tevékenység általában sok embert érint. Ha sok az ember, akik ráadásul különféle helyen is dolgoznak, akkor az óhatatlanul is jelentős beáramló adathalmazt, információt feltételez és sok regisztrációt igényel. Na itt jön képbe Droidunk, amely használatával jóval leegyszerűsödnek a papírkezelési problémák.
Nézzünk meg egy konkrét példát, vegyünk egy egyszerű toborzási folyamatot.

Kapunk egy megkeresést egy munkáltatótól, hogy szeretne olyan fiatalt, aki asztalos tevékenységet végez, de nem dohányzik.

Cégünk meghirdeti a kérést, önéletrajzot kérünk és jelentkezési lapot.

image

Ennek megfelelően létrehozzuk a Safedroidban az önéletrajz és jelentkezési lap típusú dokumentumokat. Adottak a szűrési feltételek, olyan fiatal asztalost keresünk, aki nem dohányzik. Létrehozzuk ezeket a mezőket és várjuk a jelentkezéseket.

A sorban érkező jelentkezők önéletrajzait és jelentkezési lapját feltöltjük a Droidba, ahol majd katalogizáljuk őket.
Ebben a folyamatszakaszban rögzítjük a szükséges adatokat:az életkort, a szakmát, végzettséget, minden adatot, amire nekünk később szükségünk lehet, amelyre keresni, szűrni szeretnénk. Mivel a dohányzás nem szerepel sem az önéletrajzban, sem a jelentkezési lapon, de a munkáltató feltétele, ezért a jelentkezőktől megkérdezzük, hogy dohányoznak-e, majd rögzítjük az információt az önéletrajz típusú dokumentum adott mezőjénél.

image

Elérjük a 100 jelentkezőt, így már szükségünk lenne arra az összetett szűrési feltételre, hogy kik azok a kiajánlható regisztráltak:

 

  • akik elmúltak 20 évesek.
  • akik asztalos végzettségűek
  • nem dohányoznak

Ekkor használjuk az összetett szűrési feltétel funkciót, és aratjuk le a katalogizáláskor végzett munka gyümölcsét.Egy gombnyomással minden, a feltételeknek megfelelő jelentkezőt látunk egy excel táblában!

A Droiddal a feltételnek megfelelő emberek összes releváns, katalogizált és felhőben tárolt dokumentumait le tudjuk tölteni zip formátumban. Sőt! azonnal ki tudjuk küldeni ajánlásunkat a remélhetőleg elégedett munkáltatónak.

A SAFEDROID-DAL

Ennyire egyszerű!​

SAFEDROID

Könnyítsd meg a munkád, próbáld ki most a
SafeDROID rendszert és
kérd Demo verziónkat.

Megosztás:

További bejegyzések

Virtuális asszisztens

Virtuális asszisztens szolgáltatás a Wikipédia szerint egy gyűjtőfogalom, amit azokra a magasan képzett szakemberekre használunk, akik virtuálisan, a távolból (otthonról, úgynevezett „home office”-ból), segítenek vállalkozásoknak,

Pályázati dokumentumok

Munkaerőváltás pályázatírás közepén. Mi történik, ha egy pályázatírás ügyintézése közben váltunk munkaerőt? Ha az adott munkavállalón kívül más nem követte a dokumentumok lefűzését, összegyűjtését és

Okos döntés!

Már csak egy lépésre vagy a kezdéstől!
Add meg a lenti adatokat és szakértő kollégánk segít a cégre szabott beállításokban!